Dakonderhoud

Dakonderhoud

Zoals veel zaken hoort het bij uw woning. Uw dak en regenafvoer bijhouden en controleren. Maar gaat u die ladder op? Weet u waar u precies op moet letten? Heeft u het juiste gereedschap? Het is vaak gevaarlijk, vies werk waar een hoop tijd in gaat zitten. Wij hebben de optie dit voor een vast jaarlijks bedrag uit handen te nemen. Zo weet u zeker dat uw dak in de beste conditie blijft, wat u kunt verwachten aan onderhoud en dat uw goten schoon zijn.

In welke staat uw dak ook verkeert, uw dak, dakgoten en regenpijpen gaan langer mee als ze goed worden onderhouden. De goten schoongemaakt worden en kleine problemen snel gesignaleerd worden. Dit voordat er grotere problemen, of lekkage ontstaat met alle kosten van dien.

Bij HollandRenovatie kunt u een service abonnement afsluiten voor uw goten! Voor een vast bedrag per jaar gebaseerd op het aantal meters onderhouden wij jaarlijks uw dakgoten. Hemelwaterafvoeren worden ontstopt, goten geleegd en mos verwijderd. Zo weet u niet alleen zeker dat u de levensduur van uw dak verlengt, ook worden kleine problemen ontdekt voor ze grote problemen worden. De dakdekker die uw reiniging uitvoert kijkt ook direct uw dak na en meldt eventuele aandachtspunten. Zo weet u altijd zeker dat uw dak in orde is.

De collega die uw goot komt onderhouden zal deze eerst schoonmaken. Handmatig haalt hij de goten leeg en borstelt deze. Hierna zal hij uw regenpijpen reinigen en vrij maken van eventueel afval. Het afval uit de regengoot kan in uw eigen groencontainer. Vervolgens wordt de volledige hemelwaterafvoer gecontroleerd op lekkages. Kleine problemen welke binnen 10 minuten te repareren zijn worden kosteloos verholpen. Vinden we een groter probleem, dan wordt dit uiteraard direct met u besproken. Er worden nooit zo maar kosten in rekening gebracht en u ontvangt altijd een offerte die u kunt vergelijken.

We willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met deze service. Het hebben van ons service abonnement geeft u dus wel recht op een jaarlijkse dak inspectie, goot reiniging en korting, maar nooit de verplichting om iets af te nemen. Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op alle offertes die u bij ons aan vraagt. Zodra u lid bent komen wij uw dak inspecteren en uw goot zo snel mogelijk reinigen. Zo weten we zeker wat de status is van uw dak en dat uw regenafvoer schoon is. U gaat het abonnement aan voor 2 jaar. U ontvangt jaarlijks een e-mail bericht met een betalingsverzoek. Dit kan voldaan worden door een bankoverschrijving, of Ideal betaling. Uw abonnement is na 2 jaar altijd te stoppen. Na ons eerste bezoek zullen wij u jaarlijks bezoeken in de herfst, nadat de bladeren zijn gevallen. Zo is het resultaat optimaal. Als eerder komen door omstandigheden nodig is kan dit uiteraard.

Wilt u uw dak goed onderhouden hebben? Vul dan het aanvraagformulier in. Het aanvragen verplicht u nergens toe.. Heeft u een vraag, of wilt u meer uitleg? Wij staan u graag te woord.

Als u meer informatie nodig heeft over het onderhouden van uw dak, dakgoten, of regenpijpen kunt u ons uiteraard bellen, of e-mailen. Alle gegevens vindt u op onze contactpagina. U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen voor meer informatie.

Call Now Buttonnu bellen