Dakbedekking

Altijd de beste oplossing voor uw dak. Vrijblijvend advies nodig? Wij nemen graag contact op!

Dakbedekking

Holland Renovatie ©

De dakprofessionals van Holland Renovatie

Iedere huiseigenaar, of beheerder krijgt er vroeg of mee te maken. Vervanging, onderhoud, of reparatie aan uw dakbedekking. Of u nu een hellend dak, of een vlak dak heeft. Ook met de lange levensduur van daken is uw dak ooit aan vervanging toe en zeker regelmatig aan onderhoud. Gelukkig blijft voor de meeste mensen een lekkage uit. Er zijn tegenwoordig steeds meer materialen waarmee daken bedekt worden. Wij hebben er voor gekozen ons te specialiseren in het aanbrengen/vervangen van bitumen, PVC, EPDM en dakpannen.

Ook hoort hier de hemelwaterafvoer bij. Dit kan PVC zijn. Maar ook het zinkwerk is een onderdeel wat vaak te weinig aandacht krijgt en een bepalend onderdeel is van uw aangezicht. Het lood wordt uiteraard ook bekeken, de panlatten en tengels, folie, uw isolatiemogelijkheden en nog veel meer.

We nemen de diverse mogelijkheden graag door in persoon. Een offerte is altijd maatwerk en hier komen wij vrijblijvend voor langs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en bent u verzekerd van de best mogelijke informatie en offerte. U kunt altijd vrijblijvend het formulier invullen. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Professionals sinds

2001

Voorbeelden van projecten

Daksystemen Van Topkwaliteit

Bekijk hier een aantal voorbeelden van recente projecten.  Klik op de projecten om er meer over te lezen.

Plaats, datum

Dakgoot renovatie

Plaats, datum

Renovatie binnenshuis

Plaats, datum

Tuinrenovatie

Plaats, datum

Dakrenovatie

Plaats, datum

Dakgoot reiniging

Plaats, datum

Dakgoot renovatie