Iedere huiseigenaar, of beheerder krijgt er vroeg of laat een keer mee te maken. Onderhoud, of reparatie aan uw dakbedekking. Ook met de lange levensduur van daken is ook uw dak ooit aan vervanging toe en zeker regelmatig aan onderhoud. Gelukkig blijft voor de meeste mensen een lekkage uit. Er zijn tegenwoordig steeds meer materialen waarmee daken bedekt worden. Wij hebben er voor gekozen ons te specialiseren in het aanbrengen/vervangen van bitumen, PVC, EPDM en dakpannen.

Ook hoort hier de hemelwaterafvoer bij. Dit kan PVC zijn. Maar ook het zinkwerk is een onderdeel wat vaak te weinig aandacht krijgt en een bepalend onderdeel is van uw aangezicht. Het lood wordt uiteraard ook bekeken, de panlatten, de tengels, folie, uw isolatie mogelijkheden en nog veel meer.

We nemen de diverse mogelijkheden graag door in persoon, via de telefoon, of per e-mail. Een offerte is altijd maatwerk en hier komen wij vrijblijvend voor langs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en bent u verzekerd van de best mogelijke informatie.

Wilt u snel iemand spreken? Voor lekkages zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het gebruikelijke telefoonnummer. U kunt altijd vrijblijvend het formulier invullen. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Call Now Buttonbel nu