Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer

Uw hemelwaterafvoer.

Een belangrijk onderdeel van uw dak. Buiten de belangrijke functie bij het afvoeren van het regenwater is het ook het aangezicht van uw woning. De meeste dakgoten en regenpijpen zijn van zink. Een ander veel gebruikt materiaal is PVC. Deze hebben beide unieke eigenschappen en zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. Een PVC hemelwaterafvoer zal goedkoper zijn in aanbreng. De levensduur van PVC ligt dan weer rond de 25 jaar. Een zinken dakgoot, of regenpijp zal eerder richting de 40 jaar gaan.

Daar komt uiteraard ook een milieuaspect bij. Een PVC goot is lastig te hergebruiken en moeilijker te repareren. Terwijl een zinken hemelwaterafvoer na de levensduur vrijwel volledig te hergebruiken is als zink. Ook zijn reparaties eenvoudiger bij zink dan PVC. Hierdoor verlengt ook de levensduur van uw hemelwaterafvoer weer. Bij Holland renovatie worden voornamelijk zinken regenpijpen en dakgoten aangebracht. Uiteraard kunnen we u met vrijwel ieder type hemelwaterafvoer helpen.

U kunt

Vult gerust uw gegevens in het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Zinken dakgoten, deklijsten, regenpijpen, afdekkappen, verholen goten, kilgoten, zinken dakkapellen, dakkapel zijwangen, zinken roevendak,