Sloop

Dekvloer slopen tegels verwijderen

Sloop

Holland Renovatie

Sloop- en isolatieprojecten van Holland Renovatie

Op deze pagina geven we u informatie over de werkzaamheden, de hinder, kosten en u kunt hier een kosteloze offerte aanvragen voor het slopen van onder andere uw tegelvloer, houten vloer of cementdekvloer. Heeft u een afwijkende vloer? Vul het formulier onderaan de pagina in en we maken graag een offerte op maat.

Het slopen van de oude vloer is vaak de eerste stap indien u een nieuwe vloer wil en deze niet over de bestaande vloer geplaatst kan worden. De meest voorkomende vloeren in woonhuizen zijn tegelvloeren en houten vloeren. Vaak moet de cementdekvloer ook verwijdert worden om ruimte te maken voor uw nieuwe ondervloer en natuurlijk eventueel uw vloerverwarming. Na verwijdering van een tegelvloer zal de vloer vaak niet geschikt zijn om in te frezen voor vloerverwarming.

Sloop- en isolatieprojecten van
Holland Renovatie

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten bij het verwijderen van uw vloer? Als u alleen de tegelvloer laat verwijderen zijn er een aantal mogelijkheden. Uw tegels zijn gelijmd, of uw tegels liggen in cement, of in de mortel. Gelijmde tegels zullen vaak een stuk eenvoudiger los gaan. Dit merkt u in de tijd die nodig is om uw vloer te verwijderen. Bij tegels die in de mortel liggen zal uw cementdekvloer ook los komen. De cementdekvloer beschadigt door het verwijderen van uw tegels altijd. Denkt u hierbij aan kleine inkepingen tot een centimeter. De dekvloer is vaak drie tot zeven centimeter dik. Indien de dekvloer ook verwijdert moet worden geeft dat een stuk meer puin. Indien er vloerverwarming aanwezig is, maakt dit het verwijderen arbeidsintensiever en kost meer tijd door de netten en buizen. Ook het afvoeren zal meer kosten. Het slopen van uw vloer geeft rommel. Denk hierbij aan stukken van tegels, cement, hout en stof. Het verwijderen van uw cementdekvloer geeft aanzienlijk meer stof dan alleen uw tegelvloer verwijderen. Ook maken de gebruikte gereedschappen vrijwel allemaal een hoop geluid. Het puin dat ontstaat, wordt door ons in een puincontainer gestort. Deze komt zo dicht mogelijk bij de woning te staan. Nadat uw vloer volledig is verwijderd wordt uw vloer geveegd en de puincontainer afgemeld bij de chauffeur. We lopen uw vloer na en uw project is opgeleverd.

Kosten

Wat zijn de kosten? Zoals we hebben uitgelegd hebben verschillende vloeren verschillende uitdagingen. Dat merkt u in de prijs. Per vierkante meter komt dit op de volgende prijzen uit: Voor het verwijderen van enkel één laag tegels zijn de kosten € 9,95. Liggen deze in de mortel, of moet de cementdekvloer ook verwijdert worden? dan is de prijs per vierkante meter € 21,95. Bij aanwezige vloerverwarming rekenen wij een opslag € 5,- per vierkante meter. Hier komen nog wel de kosten voor het afvoeren van uw puin bij. Deze kosten zijn per 6 kubieke meter € 240,-.

Stel dat u een vloer heeft van 50 vierkante meter waar we de tegels, de cementdekvloer en de vloerverwarming verwijderen ziet uw berekening er als volgt uit. 50 m2 keer € 26,95 plus één lediging van de puincontainer á 240,-. Uw totale kosten zijn dan € 1.587,50. Dit inclusief 21% BTW.

Graag nemen we uw project met u door en zijn onze offertes altijd vrijblijvend. We maken graag een offerte op maat. Indien u onderstaand formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bekijk hier een aantal recente projecten

Plaats, datum

Dakgoot renovatie

Plaats, datum

Renovatie binnenshuis

Plaats, datum

Tuinrenovatie

Plaats, datum

Dakrenovatie

Plaats, datum

Dakgoot reiniging

Plaats, datum

Dakgoot renovatie